Slavinne for to menn

Jeg har hatt denne drømmen lenge og lest alt jeg har funnet om BDSM og SM, sett filmer og kikket på nettet. Det er som noe som har raset rundt i fantasiene mine i mange år.

Jeg har hatt rå trekant sex med to menn før, men det har vært mer vanlig sex, om en kan kalle det det. Jeg har alltid tent på bifile menn så alle har kunnet leke med alle og det har vi gjort. Jeg har to menn jeg møter med jevne mellomrom, det har vært først en god middag, litt vin og deilig sex som dessert. Ofte har det gått hele natten.

Jeg grublet lenge på dette og hvordan jeg skulle få de til å bli med på dette. Jeg ville ha alt. Håndjern, pisker, lekre skinnstøveletter og sexy lær og lakk til oss alle tre. Men her var jeg da alene og forlatt med fantasiene. Jeg visste jo at de kom til å være med på dette om jeg gjorde alt klart på forhånd så jeg kom over en annonse for en telefonsexside på nettet og leste litt om de ulike mennene som var der og noen av de tente fanatisk på dominans og trekanter. Jeg tenkte at jeg skulle ringe, men jeg var litt nervøs. Så første gangen la jeg på før jeg sa noe, men andre gangen fikk jeg til å prate og jeg sa det som samt var at jeg har to elskere som er bifile og vi tre bruker å møtes med jevne mellomrom og leke sammen. Jeg har hatt en fantasi lenge om å være deres slavinne og bli dominert. Bundet fast, pisket, brukt, en lek som både er psykisk og fysisk.

Mannen i telefonen fortalte meg om sine opplevelser og jeg ble rå-tent, men som han sa. Skal dere kjøre denne leken helt ut bør en av dere ha litt erfaring om grenser, hva som er ok og ikke. Ellers kan det gå for lang og særlig etter inntak av god mat og drikke. Jeg lurte på om han kom på noen gode ideer noe som gjorde at jeg fikk oppleve dette og at det ble trygt. Han tenkte litt så sa han. Jeg har en ide, men jeg vet ikke om du går med på den.

Du går og kjøper inn det du vil av utstyr, pakker inn en gave til hver av mennene dine og et gavekort der det står jeg er deres slavinne for kvelden, og vi skal ha en hersker som styrer oss via høyttalertelefon slik at vi alle er trygge, kåte og vet hva vi gjør.

Jeg skulle ha på meg korsettet og støvlettene under en lang kjole og sakte kle av meg når de åpnet sine pakker. Så skulle jeg koble telefonen til høgtaleren og ringe mannen på sexlinjen og kalle han for Mester. Han skulle fortelle mennene mine hva de skulle bruke den lille kåte slavinnen sin til og sørge for at det hele gikk trygt for seg første gang.

Vi avtalte kveld og jeg ringte og inviterte begge på sexmiddag med en ekstra overraskelse. La oss si de var ikke vanskelig å be.

Jeg kjøpte inn sexy lakk til de og pisker, håndjern, en del tau og oljer, ulike buttplugger, dildoer og alt som min sextelelefon venn og Hersker hadde foreslått. Jeg gikk hele uka med sommerfugler i magen, og det ble noen sextelefoner også, det må jeg innrømme. Så vi ble enige om at denne første gangen er telefonsexmannen herskeren og han kommanderer mine to sexmenn til å dominere meg, da er alt trygt og vi lærer.

Endelig kom kvelden, jeg hadde sminket meg og tatt meg god tid med å lage mat, dekke bord og levende lys over alt, satt telefonen slik at den var koblet til høgtaler og alt var som min guru på sextelefonen hadde sagt.

Endelig ringte det på døren og de sto der mine deilige elskere. Begge i strålende humør og jeg kunne se de likte det de så, men var også veldig nysgjerrige på hva som skulle skje.

Vi satte oss til bordet og jeg hadde lagt en pakke på stolen ved siden av begge to, men ba de vente til vi hadde spist.

Da maten var spist og bordet ryddet, så satte jeg på musikk og ba de åpne pakkene sine og lese kortene. Mens jeg begynte å strippe sakte, de satt som på nåler. Jeg kjenner de så godt at jeg vet at de var rå kåte. De fikk beskjed om å skifte, så gikk jeg inn i stuen slo av musikken og ringte sextelefonen og heldigvis var han ledig. Jeg tiltalte han som Mester og sa at jeg var den lydige horete slavinnen som hadde med hans medhjelpere, så han fikk snakke med de.

Jeg kan love deg at den sextelefonen ble som en firkant. Jeg fikk oppfylt alle mine drømmer om å bli dominert og brukt. De to fikk en fantastisk opplæring av Herskeren, og jeg vet at det kommer nok til å ha flere slike firkanter, trekanter og kjenner jeg mine to elskere godt, noe jeg gjør så kommer nok de også til å fortsette å ringe.

Dette var en perfekt måte å gjøre noe nytt på, trygt, spennende og noe ingen av oss hadde kommet på uten mannen på sexlinjen.

Liker du tøft, men behandler deg som en slave? Eller liker du bare å snakke og snakke med sexy menn? Ring pinkline24.no, hvor du finner Norges hardeste telefoni sex menn.

En helt vanlig kvinne med jobb, venner, familie og elsker livet.. men elsker også sexlivet mitt. Det er det denne bloggen handler om livet med sexleker, BDSM og de fantastiske menneskene jeg møter ute på eventyr, kan være du også blir tent og har lyst til å teste, kommer gode tips her! Det viktigste er at du kjenner deg selv og hvor dine og partnerens grenser går!