Når telefonsex lokker og man er kåt…

Har du lest innlegget mitt om den gangen Sandra min horete og deilige slavinne ringte pornolinjen? Det er en sextelefon jeg elsker.

I går kveld satt jeg og surfet på nettet og fant en side med telefonsex. Den het www.telesex.no. Jeg ble helt hektet!. Deilig bilder og bra tekster, det var flere av jentene som var klare for SM og dominans. Jeg tenkte lenge på det, skulle jeg ringe selv og ha telefonsex eller skulle jeg kommandere Sandra min lille hore?

Da var da jeg kom på det, jeg ringer Tore, en god venn og sex-lekevenn, han elsker BDSM, er underdanig, en perfekt liten horegutt som jeg vet liker telesex. Selv om han nekter for å ringe damer for å ha rå telefonsex, men jeg vet bedre!

Jeg dusjet og tok på meg lær-korsett, støveletter og sminket meg. Ridepisken ble hentet frem, den fortjener han ofte å kjenne over både rumpe og kuk!. Jeg ringte og spurte han: «Er du kåt min lille horegutt?»

Han svarte som forventet ja. Så jeg ba han ta på seg og komme seg hit innen ti minutter for jeg hadde et oppdrag til han.

Jeg sa: “Du skal gå rett inn, kle deg naken, krabbe på alle fire inn i stuen hvor jeg sitter og så skal du slikke støvlene mine, du skal trygle meg om å få lov å ringe erotiklinjen, for du har lyst til å bli komandert av to kvinner, selv om jeg selvfølgelig er den som bestemmer over og eier deg din patetiske lille gris av en mann!”

Han: «Ja, madam!»

Jeg satt med klokken klar for å ta tiden til min lille slave skulle komme krypende, han vet at hvert minutt sent betyr et rapp med pisken og det hardt!. Orker ikke en lyd fra den patetiske «mannen» når jeg bruker pisken – helt stille, ellers blir det hardere!.

Mens jeg ventet, kikket jeg på erotiklinjen, eller skal jeg si telefonsex siden. De har helt fantastiske jenter der som virkelig vet hva telesex er. Den ene av de var virkelig rå. Jeg hadde ikke så mange andre tanker i hodet da enn sextelefon, tanken på å se den patetiske lille mannehoren krype frem og slikke lakkstøvlene mine, mens kvinnen på erotiklinjen kommanderte!.

Da hørte jeg endelig lyden av døren, han kledde av seg naken. Han så som jeg har lært han rett i gulvet og krabbet sakte bort og slikket støvlene mine lydig! Klart han var jo tre minutter for sent ute, så straff måtte det bli. Jeg kommanderte han over magen på en puff og lot han få pisken. Jeg gav han tre harde rapp over rumpeballene, han fikk deilige hovne, røde streker på rumpa.


Ring våre kåte jenter nå!  21492011

(Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 21492011 er 39.90 kr/min. Minste debitering er 15 minutter.18 årsgrense)


Jeg kommanderte han på kne med mobilen: «Nå lille slavehore ringer du til en av jentene på www.telesex.no og finner den som er best til å tukte ubrukelige, patetiske menn!!»

«Ja, madam» Han ringer sextelefon som han ble befalt! Jeg har mange planer for han, Sandra, meg selv og de deilige telefonsex herskerinnene!

pegging_men7

En helt vanlig kvinne med jobb, venner, familie og elsker livet.. men elsker også sexlivet mitt. Det er det denne bloggen handler om livet med sexleker, BDSM og de fantastiske menneskene jeg møter ute på eventyr, kan være du også blir tent og har lyst til å teste, kommer gode tips her! Det viktigste er at du kjenner deg selv og hvor dine og partnerens grenser går!